KNX BMS Δομημένη Καλωδίωση Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Γεννήτριες Όλες οι υπηρεσίες
Επικοινωνία

KNX

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από ραγδαίες εξελίξεις και υψηλές απαιτήσεις σε όλους τους τομείς. Από τη συνθήκη αυτή δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελέσει εξαίρεση ο κλάδος των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων κτιρίων. Πράγματι, στις μέρες μας δεν επαρκούν πλέον απλοί διακόπτες για το φωτισμό και πρίζες. Ο σύγχρονος άνθρωπος απαιτεί λειτουργίες που να αυξάνουν την άνεση και την ασφάλεια, να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας, να έχουν τη δυνατότητα κεντρικού ή και ατομικού ελέγχου, ευκολία στη χρήση, ευελιξία και δυνατότητα προσαρμογής σε μελλοντικές αλλαγές της χρήσης και επεκτάσεις.

knx logo

Τα σύγχρονα κτίρια διαθέτουν ένα όλο και αυξανόμενο πλήθος ηλεκτρικών συσκευών και συστημάτων προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ατόμων που διαμένουν ή εργάζονται σε αυτά. Κατά συνέπεια ο σχεδιασμός των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων των κτιρίων αποκτά μεγαλύτερη σημασία και εξελίσσεται συνεχώς. Η εμφάνιση και η διάδοση των τεχνολογιών του «έξυπνου σπιτιού» είναι μια από τις πτυχές αυτής της εξέλιξης.

Δύο είναι οι κύριοι παράγοντες που προωθούν τη νέα τεχνολογία:

Η άνοδος του βιοτικού επιπέδου που δημιουργεί – σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών – καινούργιες ανάγκες για άνεση και ποιοτικές συνθήκες στους χώρους εργασίας και κατοικίας.

Η αύξηση του οικονομικού και περιβαλλοντικού κόστους από την κατανάλωση των φυσικών πηγών ενέργειας που επιβάλλει την ορθολογική διαχείριση και την εξοικονόμηση της καταναλισκόμενης ενέργειας πάσης φύσεως. Έτσι τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μια νέα τεχνολογία – το σύστημα ΕΙΒ / ΚΝΧ – το οποίο δημιουργεί πρωτοποριακές ανέσεις με έξυπνες και απλές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις δίνοντας έτσι ολοκληρωμένη λύση σε όλες τις ανάγκες κάθε κτιρίου. Ξεκινώντας από μονοκατοικίες, ξενοδοχεία, σχολεία, έως και μεγάλα συγκροτήματα γραφείων. Βασίζεται στις εξελίξεις στην πληροφορική και στην τεχνολογία της επικοινωνίας, εισάγοντας ένα ενιαίο σύστημα ελέγχου, μέσω του οποίου μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους όλα τα επί μέρους τμήματα που απαρτίζουν μια ηλεκτρική εγκατάσταση. Και φυσικά είναι εναρμονισμένο σε μελλοντικές ανάγκες και απαιτήσεις των χρηστών της.

Το KNX είναι το μόνο παγκόσμιο, ανοιχτό και με σκέψη για το μέλλον πρότυπο, για τον Οικιακό και Κτιριακό Αυτοματισμό ( ΕΞΥΠΝΟ – ΣΠΙΤΙ).

Το KNX έχει πολλές εφαρμογές και ελέγχει φωτισμό, θέρμανση, ρολά, αερισμό αλλά ακόμα και τεχνολογίες πολυμέσων και ασφαλείας. Αυτό δημιουργεί ένα αποδοτικό σύστημα το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε ατομική ανάγκη. Χάρη στη δυνατότητα δικτύωσής του, οποιοσδήποτε μπορεί να πραγματοποιήσει λειτουργίες για τις οποίες πριν θα έπρεπε να κατέχει τεχνικές γνώσεις και να προσπαθήσει αρκετά. Η λειτουργία του συστήματος μπορεί να εκτελεστεί και συμβατικά μέσω των μπουτόν ή των οθονών αφής και ελέγχου. Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω του Internet είναι ακόμη δυνατός με το KNX.

Οι Συνεργάτες KNX είναι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες και σχεδιαστές κτιρίων οι οποίοι έχουν τα απαιτούμενα KNX προσόντα. Σήμερα ήδη περισσότερες από 32.000 εταιρίες εγκαταστατών έχουν εκπαιδευτεί, σε περισσότερες από 115 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας και είναι συνεχώς αυξανόμενες. Η επιλογή είναι δική σας!

Το μεγάλο πλεονέκτημα: το δίκτυο του αυτοματισμού του σπιτιού μπορεί να επεκταθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για μικρά ή μεγάλα έργα, ανακαινίσεις ή καινούρια κτίρια, το KNX έχει πάντα τα καλύτερα προσαρμοσμένα προϊόντα και διασφαλίζει την πιο αποδοτική λύση.

Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη Φόρμα για να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας

    Οι πελάτες μας

    Ικανοποιημένοι Πελάτες

    Τα κορυφαία ξενοδοχεία & Βίλες εμπιστεύονται την Ηλεκτροδυναμική