KNX BMS Δομημένη Καλωδίωση Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Γεννήτριες Όλες οι υπηρεσίες
Επικοινωνία

Γεννήτριες

Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη Η/Ζ (γεννήτριες)

Τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη είναι μηχανές που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Ως εφεδρικές πηγές είναι σε θέση να τροφοδοτήσουν ολόκληρη ή μέρος της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, ανάλογα απ’ τον σχεδιασμό.

Ενοικίαση Γεννητριών

Διαθέτουμε γεννήτριες προς ενοικίαση για βιοτεχνίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία αλλά και για κατοικίες. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα, τις τιμές καθώς και για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο γεννήτριας με βάση τις απαιτήσεις σας.

Πώληση Γεννητριών

Προμηθεύουμε γεννήτριες, καινούριες ή μεταχειρισμένες, από μεγάλους οίκους διεθνώς αναγνωρισμένους όπως CATERPILLAR με ομώνυμους κινητήρες, GRUPEL με κινητήρες Baudouin, IVECO, Perkins σε όλη την γκάμα ισχύος.

Συντήρηση Γεννητριών

Παρέχουμε δύο πακέτα συντήρησης:
i. Το τακτικό Service (περιλαμβάνει 4 προγραμματισμένες συντηρήσεις το χρόνο, ώστε να γνωρίζετε ότι η γεννήτρια σας είναι πλήρως λειτουργική).
ii. To έκτακτο Service (έκτακτη βλάβη ή προληπτική συντήρηση).

Γεννήτριες Κέρκυρα

Οι διακοπές ρεύματος μπορεί να οφείλονται σε έντονα καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές ή σε βλάβες στο δίκτυο διανομής (ή/και παραγωγής) του εκάστοτε παρόχου.

Μερικά μόνο από τα συνήθη προβλήματα που παρουσιάζονται είναι:

 1. Καταστροφή αγαθών (π.χ. λόγω διακοπής λειτουργίας ψυγείων),
 2. Διακοπή παραγωγής εργοστασίου,
 3. Πρόβλημα στην ασφαλή διακίνηση ανθρώπων και προϊόντων (π.χ. λόγω έλλειψης φωτισμού, διακοπής λειτουργίας ανελκυστήρων) .

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο των Η/Ζ, τόσο στο Service όσο και στην Προμήθεια-Ενοικίαση του κατάλληλου εξοπλισμού.

Service

Το μοντέλο συντήρησης που ακολουθούμε είναι το «Προγνωστική συντήρηση βάση της πραγματικής κατάστασης του Η/Ζ», το οποίο στηρίζεται σε τεχνικές πρόγνωσης των πιθανών βλαβών.

Το μοντέλο αυτό εμφανίζει πλεονεκτήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα (όπως παραδείγματος χάριν του μοντέλου της επέμβασης όταν παρουσιαστεί βλάβη ή της προληπτικής συντήρησης βάση του χρονοδιαγράμματος του κατασκευαστή, κά).

Πλεονεκτήματα (περιληπτικά)

 1. Σταθμίζει τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε Η/Ζ ανάλογα με την εφαρμογή.
 2. Προβλέπει έγκυρα και αξιόπιστα τις βλάβες.
 3. Πληροφορεί αξιόπιστα για την πραγματική κατάσταση του Η/Ζ.
 4. Το κόστος συντήρησης είναι χαμηλό ειδικά αν συγκριθεί με το κόστος που μπορεί να προκαλέσει η απώλεια ρεύματος σε κρίσιμες εγκαταστάσεις.
 5. Φιλικό προς το περιβάλλον καθώς προβλέπει τη σωστή διαχείριση των τοξικών αποβλήτων.

Επίσης στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών στο πελάτη, με το εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας, προσφέρουμε ετήσια συμβόλαια συντήρησης (Condition Based Maintenance) με εγγύηση καλής λειτουργίας της αντλίας πετρελαίου ακόμα και από κακής ποιότητας καύσιμο !!!

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού σημαντικό μέρος του service αποτελεί και η αποστολή δειγμάτων πετρελαίου σε πιστοποιημένο εργαστήριο στην Αθήνα προκειμένου να εξακριβωθεί η καταλληλότητα του καυσίμου. Οι συνηθισμένοι έλεγχοι αφορούν στην οξείδωση του καυσίμου, στην ύπαρξη αερόβιων/αναερόβιων βακτηριδίων, στην παρουσία υγρασίας κά.

Το service των Η/Ζ υλοποιείται σε ετήσια βάση και το αναλαμβάνει η εταιρία μας αφού προηγουμένως συναφθεί συμβόλαιο μεταξύ και των δύο μερών.

Προμήθεια εξοπλισμού

Η εταιρία μας, εδώ και αρκετά χρόνια καλύπτει τις ανάγκες απρόσκοπτης ηλεκτροδότησης της οικίας ή της επιχείρησης σας, προσφέροντας καινούργια ή μεταχειρισμένα Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη από μεγάλους οίκους διεθνώς αναγνωρισμένους όπως CATERPILLAR με ομώνυμους κινητήρες, GRUPEL με κινητήρες BaudouinIVECOPerkins σε όλη την γκάμα ισχύος.

Αφού προηγουμένως υπολογίσουμε τις ενεργειακές σας ανάγκες (υπολογισμός φορτίων), αναλαμβάνουμε την προμήθεια και την εγκατάσταση του Η/Ζ στο χώρο σας (πλήρεις εργασίες).

Διαθέτουμε το μεγαλύτερο πελατολόγιο στην Κέρκυρα με συνεχώς διευρυνόμενες τάσεις και αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη της ποιότητας που παρέχουμε.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η εταιρία μας, λόγω των αυξημένων αναγκών για διαχείριση έχει ξεκινήσει να αναπτύσσει εφαρμογές προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.

Επικοινωνία

Συμπληρώστε τη Φόρμα για να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας

  Οι πελάτες μας

  Ικανοποιημένοι Πελάτες

  Τα κορυφαία ξενοδοχεία & Βίλες εμπιστεύονται την Ηλεκτροδυναμική