Κέρκυρα, GR
info@ilektrodynamiki.com

Λίγα λόγια για εμάς.

Η Ηλεκτροδυναμική ιδρύθηκε το 2001, με σκοπό την υλοποίηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε όλο το πεδίο εφαρμογών του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2.500 τ.μ. με καλυμμένη επιφάνεια κτιρίων 450 τ.μ. Η συνεχή εξειδίκευση και κατάρτιση των τεχνικών μας δίνει το δικαίωμα να θεωρούμαστε  Νο 1 εταιρία παροχής υπηρεσίας στον χώρο των ολοκληρωμένων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας, η Ηλεκτροδυναμική κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων πραγματοποιώντας μεγάλα έργα σε περιορισμένο χρόνο.

Έτσι το 2002 η εταιρία ανέλαβε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στο ξενοδοχείο AQUALAND village  σε όλο το φάσμα εφαρμογών  (πισίνα κυμάτων, υποσταθμός, βιολογικός, διαμερίσματα, πυρανιχνεύσεις, CCTV, εγκαταστάσεις TV και ήχου, αυτοματισμοί air – condition ) σε μια καλυμμένη έκταση της τάξης των 9000 τμ.

Το 2004, παράλληλα με το ξενοδοχείο AQUALAND Village, ανέλαβε την υλοποίηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του κτιρίου ρεσεψιόν του ermones golf palace σε έκταση 2000 τμ.

Επίσης το 2004 ανέπτυξε συνεργασία με την ΕΛΤΕΡ Α.Τ.Ε. στην κατασκευή της Ιόνιου γενικής κλινικής στον κάμπο κομπιτσίου (καλυμμένη έκταση 9500 τμ.).

Βέβαια οι δραστηριότητες της Ηλεκτροδυναμικής δεν σταματούν εκεί. Δραστηριοποιείται σε οικοδομές παντός μεγέθους, σε αντιπροσωπείες & συνεργεία αυτοκινήτων, σε ανακατασκευές μαγαζιών κλπ. αναλαμβάνοντας την υλοποίηση εγκαταστάσεων από ασθενή ρεύματα μέχρι και υποδομές μέσης τάσης.

Φυσικά η Ηλεκτροδυναμική δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στις προκλήσεις πέρα του νομού Κέρκυρας,για αυτό και οι δραστηριότητες της, όσων αφορά το τμήμα αυτοματισμού, έχουν επεκταθεί και εκτός του νομού μας  (Ιωάννινα, Κεφαλληνία, Αθήνα, Ζάκυνθος, Κρήτη, Ναύπλιο)

Στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε η εταιρία καταφέρνει με την τεχνογνωσία των εταίρων, με τα πολυάριθμα συνεργεία και με τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτει, να είναι πάντα συνεπής στους χρόνους παράδοσης, άψογη τεχνικά και αισθητικά στην δουλειά της και προπαντός πάντα κοντά στους πελάτες της.